Persbrandt bäst på galan

Fotbollsgalan blev som svenska galor brukar bli. Lite pinsamt och lite roligt blandat om vartannat. Ganska bra för att vara svenskt helt enkelt.

Larsson vann i omröstningen av tidernas mål. Själv höll jag på Kurre Hamrin. Tycker Larssons mål egentligen ska tillskrivas Erik Edman.
Fredrik Ljungberg vann guldbollen igen, inget tokigt val, men med tanke på skadorna tycker jag Anders Svensson var mer värd priset.

I övrigt fanns det få överraskningar. Kvällens mest solklara pris var Lotta Schelins Diamantboll. Vinnare av skytteligan och en lysande landslagssäsong. Det är hon och inte jättebabyn Josefin Öqvist som är framtidshoppet.

Bäst var dock musikvideon där Lagerbäck, Lagrell och några till mimade till låten "I just want you back" (eller vad den nu heter). Detta samtidigt som bilder på Zlatan for förbi i bakgrunden.
Sedan kunde jag förstås inte låta bli att fnissa åt det humoristiska i att Årets Nykomling, Ola Toivonen, ramlade ur Allsvenskan med sitt Örgryte. Han kommer förstås att återfinnas i ett allsvenskt lag nästa säsong, men ändå.

Annars var det en pinsam inledning. Den enda som höll klassen rakt igenom var Persbrandt bakom kulisserna. De kanske skulle ha låtit honom hålla i hela galan. Inte för att Almenäs och Alsing var katastrofala, publiken var ganska dålig också. Men det blev aldrig riktigt bra!
 
Intressant annars med det nya(?) greppet att direkt intervjua vinnarna istället för att låta dom hålla tal. Tyvärr fungerade inte det mycket bättre då frågorna var tämligen traditionella.

Var det något mer? Jo just det. Jag tar hellre "TV4 Teddy Lucic" än någon av deras andra kanaler!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0