Dödsstöten för ett rykte!

Armen gör fortfarande lite ont men kortisontabletterna verkar hjälpa. Vad som inte hjälper är dock att jag gör saker med armen, som t ex att skriva i den här bloggen. Men, orden måste flöda och showen måste fortsätta. Om inte för min, så för din skull.

Nattens tråkigaste nyhet är denna!
Mest tråkigt därför att ett område med ett ganska skamfilat rykte nu sjunker allt lägre på popularitetsskalan. Nu går det inte längre att säga att Vivalla inte är sämre än något annat område. Det går inte längre att vifta bort det som händer där med att det händer saker i andra områden också. Någonting är på väg att gå väldigt snett i Vivalla. Nattens storbråk är bara ytterligare ett tecken på det. En del är förmodligen knutet till det knivmord på en 16-åring som inträffade förra året. Om torsdagens jättebråk är omöjligt att sia om, men det kommer definitivt att ta mycket kraft och pengar för att återigen upprätta Vivallas rykte.

Men för att väga upp det något (och för att befästa den här bloggens bisarra blandning av ämnen) tipsar jag om att det finns ett antal skatter nedgrävda i Sverige. Skynda er innan någon annan hinner före!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0