Monstertuttar och nyhetstorka

Det var varmt, varmare, bakugn förra veckan. Så vissa medieavdelningar har förståeligt svårt att fylla utrymmet med något. Ingen orkar ju göra något värt att sätta rubrik på i denna hetta. TV4-sporten letar efter sin heliga Graal som allt för ofta verkar vara inbördeskrig i vårt fotbollslandslag. Igår vinklade man Zlatans uttalanden. För en gångs skull ville ärke-tönten Patrik Ekwall tona ned det hela medan hans arvtagare Olof Lundh ansåg det jätteviktigt. Tänk om Lundh kunde hålla sig till journalistik, som han verkar vara bra på, istället för hans vilsna tyckande.

Aftonbladet drar upp gammal skåpmat man skrivit om flera gånger tidigare i form av Fredrik Ljungbergs 'extraknäck'. Dessutom påstår man att folk 'rasar' mot en B-kändis viktnedgång. Jag kikade in för att se hur anorektisk hon egentligen var (nyfiken som man blir och bromsar in vid en trafikolycka) men hon ser väl rätt okej ut. Problemet är snarare de gigantiska monstertuttarna som givetvis inte ändrat vikt nämnvärt. De gör att hon ser lätt bizarr ut och att resten av hennes kropp ser tanig ut. Storm i ett vattenglas alltså.

Nåja, veckan verkar börja något vettigare i alla fall. Det såg rånarna i Årjäng till. Och räcker inte det för att fylla utrymmet har det ju snöat i Norrland. Själv tycker jag att det var roligast att amerikanska forskare varnar för flip-floptofflor. 
   "om det gör extremt ont att gå i flip-flops ska man välja en annan sko" råder en expert.

Kommentarer
Postat av: poetry has no place for a heart that is a whore

Så tänker jag också om Rosing. Hade hon inte varit lång & haft så enorma tuttar hade hon inte sett så mager ut. Förresten är det väl hennes djävla ensak om hon nu är anorektiskt smal. Men de har väl ingenting annat att skriva om på sommaren. =)

2008-06-11 @ 11:06:45
URL: http://istillbite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0